Keukenhandboek snijtechnieken

Keukenhandboek snijtechnieken

Abonnementkosten: € 14.95
Beschrijving: Goede snijtechnieken zijn de belangrijkste âingrediëntenâ in elk recept − als u weet welk mes u voor welke taak moet gebruiken en hoe u het moet hanteren, wordt het koken een stuk gemakkelijker én veiliger. Of u nu een ui snippert, een vis fileert of een oester opent, in dit boek staat welk mes daar het geschiktst voor is en hoe u met de juiste snijtechniek een optimaal resultaat bereikt.Leer welk mes het beste is voor welke taak, hoe u het moet onderhouden, hoe u het scherp houdt en hoe u het op de meest efficiënte wijze kunt gebruiken.Gedetailleerde fotoâs en instructies tonen u hoe u de diverse soorten voedsel moet bereiden, zodat het koken een succes wordt.Technieken die door chef-koks over de hele wereld worden gebruikt, worden in detail getoond − met behulp van deze technieken kunt u snel en probleemloos uw voorbereidingen treffen.

Dit artikel wordt u aangeboden door: Wannaboeks-Algemeen
Mail dit artikel naar een vriend / kennis / familielid

© 2024 Boeken koop je op boekshoponline.nl  |  Wij hebben momenteel 82119 artikelen in ons bestand